Keramika pro dospělé

Čtvrtek 24.10.2024 Od 18:30 90 minut (1:30 hodin)

detail
Termín

Čtvrtek 24.10.

Čas a vstupné

Každé pondělí nebo čtvrtek až do 16. nebo 19. prosince 2024

Slogan

Místo

Jasoň centrum

Doba trvání

90 minut (1:30 hodin)

Adresa

Komunitní centrum, Putimská 716/4, 142 00, Praha 4

V našich lekcích se s keramikou může seznámit úplně každý. Provedeme Vás úplnými základy i umožníme vyzkoušet si pokročilejší techniky. Od tvorby z plátů, válečků po točení na hrnčířském kruhu. Osvojíte si nejrůznější techniky zdobení, ať už vyrývání do zavadlého střepu nebo konečnou úpravu glazurou střepu již vypáleného. V naší peci všechny výrobky vypálíme, takže budou co nejdříve k dispozici. Věřím, že se tu všichni sejdeme v pohodové atmosféře, odpočineme si od těžkostí všedních dní a nasajeme trochu té tvůrčí atmosféry.

Lekce se uskuteční při minimu 5 osob.

Pokud se lekce neuskuteční z naší strany, bude prostor na náhrady nebo peníze vám vrátíme, nebo je můžeme převést pro další pokračování.

________________

Lektorka - Kristýna KvapilováOd malička miluji a pozoruji zvířata. Nejprve jsem je začala kreslit, malovat a později i fotografovat. A v neposlední řadě jsem zcela propadla kouzlu keramiky, která se nyní stala ústřední náplní mého tvůrčího světa. Točím na kruhu i tvořím z ruky. V mé tvorbě se samozřejmě nejčastěji objevují motivy zvířat a přírody, ale protože tvoříme i s dětmi, mám příležitost vyzkoušet si, co dětská fantazie nabízí.Dotazy na lektora 776 262 112